JSM-IT700HR Scanning Electron Microscope

JSM-IT700HR InTouchScope™

SEM- Essential in Daily Lab Operation JSM-IT700HR Makes it Easy.

Scanning Electron Microscope

JEM-Z300FSC (CRYO ARM) Electron Microscope

JEM-Z300FSC / JEM-Z200FSC Cryo-Electron Microscope

CRYO ARM is an electron microscope for observing biomolecules such as proteins at cryo temperature. The microscope equips a cold field-emission electron gun, an in-column Omega energy filter, a side-entry liquid nitrogen cooling stage, and an automated specimen exchange system. The specimen exchange system can store up to 12 specimens in the specimen exchange chamber.

JSM-IT200 Scanning Electron Microscope

JSM-IT200 Scanning Electron Microscope

Fast observation, analysis and report generation! JSM-IT200 is an easy-to-use scanning electron microscope focused on cost performance of high functionalities of JSM-IT500 (higher-end model) of InTouchScope, with significantly higher throughput.

Vacature voor Sales Executive in België

Functietitel

Sales Executive voor de verkoop van wetenschappelijke instrumenten zoals elektronenmicroscopen en analytische instrumenten zoals NMR en MS voor de Belgische markt.

Bedrijfsbeschrijving

JEOL is een Japanse multinational die sinds 1949 op de markt is en die wetenschappelijke instrumenten ontwikkelt. Dit zijn onder meer elektronenmicroscopen, NMR systemen, massaspectrometers, medische instrumenten en instrumenten voor de halfgeleider industrie. Wereldwijd werken er meer dan 3.500 personen en in Europa zijn er 4 zelfstandige zusterbedrijven (Frankrijk, UK, Duitsland en Benelux). In het kantoor te Zaventem (sinds 1973) werken 10 personen die zowel voor sales, service als administratie instaan. In totaal zijn er meer dan 400 werkende systemen in de Benelux markt.

Functieomschrijving

  1. Je staat in om de verkoop te organiseren van elektronenmicroscopen en analytische instrumenten in een grote waaier van toepassingen, bij zowel academische als industriële gebruikers.
  2. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe binnenkomende leads, brengt de behoeften van de klant in kaart en ontwikkelt een eerste voorstel.
  3. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoopstraject t/m het afsluiten van het order. Prospectie, klantenbezoek en demo maken een groot deel uit van de activiteit.

Profielomschrijving

  1. Een academische opleiding kan een plus zijn, maar is niet noodzakelijk.
  2. Ervaring en bekendheid in de imaging wereld, als ook kennis in analytische technieken zoals NMR en MS is een positief gegeven.
  3. Zelfstandig werken maar ook werken in teamverband is nodig om een vlot verloop van het salesproces mogelijk te maken.

Aanbod

Geschikte kandidaten bekomen een competitief remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, extra vakantiedagen en pensioenplan. Er is bovendien een interne opleiding en begeleiding zodat de kandidaat zelfstandig kan werken.

Contactgegevens

Kandidaten die interesse hebben voor deze functie van sales executive, mailen hun CV naar hertsens@jeolbenelux.com. Kandidaten die in aanmerking komen worden binnen de 10 dagen uitgenodigd voor een intakegesprek.

JEOL (Europe) BV, Leuvensesteenweg 542, 1930 Zaventem. www.jeolbenelux.com

Latest News and Events

Read More »