JSM-IT500HR

JSM-IT500HR

The JSM-IT500HR, based on the highly successful and award winning JEOL InTouchScope series, is equipped with a high-brightness electron gun and fully integrating JEOL's energy dispersive X-ray spectrometer (EDS). This revolutionizing JSM-IT500HR is a superb high throughput SEM, delivering a dramatically improved work efficiency (40% or higher than conventional models).

JEM-Z300FSC / JEM-Z200FSC

JEM-Z300FSC / JEM-Z200FSC

CRYO ARM is an electron microscope for observing biomolecules such as proteins at cryo temperature. The microscope equips a cold field-emission electron gun, an in-column Omega energy filter, a side-entry liquid nitrogen cooling stage, and an automated specimen exchange system. The specimen exchange system can store up to 12 specimens in the specimen exchange chamber.

JSM-IT200

JSM-IT200

Fast observation, analysis and report generation! JSM-IT200 is an easy-to-use SEM focused on cost performance of high functionalities of JSM-IT500 (higher-end model) of InTouchScope, with significantly higher throughput.

Careers

Vacature voor Sales Executive in België.

Functietitel : Sales Executive voor de verkoop van wetenschappelijke instrumenten zoals elektronenmicroscopen en analytische instrumenten zoals NMR en MS voor de Belgische markt.

 

Bedrijfsbeschrijving : JEOL is een Japanse multinational die sinds 1949 op de markt is en die wetenschappelijke instrumenten ontwikkelt. Dit zijn onder meer elektronenmicroscopen, NMR systemen, massaspectrometers, medische instrumenten en instrumenten voor de halfgeleider industrie. Wereldwijd werken er meer dan 3.500 personen en in Europa zijn er 4 zelfstandige zusterbedrijven (Frankrijk, UK, Duitsland en Benelux). In het kantoor te Zaventem (sinds 1973) werken 10 personen die zowel voor sales, service als administratie instaan. In totaal zijn er meer dan 400 werkende systemen in de Benelux markt.

 

Functieomschrijving :

  1. Je staat in om de verkoop te organiseren van elektronenmicroscopen en analytische instrumenten  in een grote waaier van toepassingen, bij zowel academische als industriële gebruikers.
  2. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe binnenkomende leads, brengt de behoeften van de klant in kaart en ontwikkelt een eerste voorstel.
  3. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoopstraject t/m het afsluiten van het order.  Prospectie, klantenbezoek en demo maken een groot deel van de activiteit.  

 

Profielomschrijving :

  1. Een academische opleiding kan een plus zijn maar is niet noodzakelijk.
  2. Ervaring en bekendheid in de imaging wereld, alsook kennis in analytische technieken zoals NMR en MS is een positief gegeven.
  3. Zelfstandig werken maar ook werken in teamverband is nodig om een vlot verloop van het salesproces mogelijk te maken.

 

Aanbod :

Geschikte kandidaten bekomen een competitief remuneratiepakket aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, extra vakantiedagen en pensioenplan. Er is bovendien een interne opleiding en begeleiding zodat de kandidaat zelfstandig kan werken.

 

Contactgegevens :

Kandidaten die interesse hebben voor deze functie van sales executive, mailen hun CV naar hertsens@jeolbenelux.com.  Kandidaten die in aanmerking komen worden binnen de 10 dagen uitgenodigd voor een intakegesprek. 

JEOL (Europe) BV, Leuvensesteenweg 542, 1930 Zaventem.  www.jeolbenelux.com

Latest News and Events

Read More »